Penny - Eskilstuna

 
Add to favorites dating killar Eskilstuna
Användare ID: 14551
Det är helt gratis! Kontakta Penny för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Eskilstuna
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: svart
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: kosmetolog
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Elsa - Falun
Edith - Luleå
Camilla - Borås
Freja - Täby
Om mig själv


När jag talar om min personlighet kan jag säga att jag är jovial och positiv pigg, som starkt förtroende för att allt som kan hända under livet leder till allt gott. Jag tycker om att le och ha roligt och spendera tiden i underhållande människor. Jag är en stor lyssnare och kan vara till stor hjälp i alla situationer. Jag gillar att förbereda härliga, glädjande överraskningar för mina nära människor eftersom jag älskar att se strålar i ansiktet.

Om min partner


När det gäller perfekt förhållande vill jag se min andra halvlek som nådig, ansvarig och uppriktig man, som känner till värde av förtroende, familj och kärlek. Eftersom jag är en skön och vacker vacker singel Ukraina kvinna, vill jag träffa en person som jag kan muntra upp och med vilken jag kan dela mitt glada humör dagligen. Jag älskar att lyssna på några historier om livsepisoder, så mitt framtida par borde vara en bra berättare och jag kommer att vara hans tacksamma lyssnare. Jag är alltid redo att dela upp ansvaret i våra framtida relationer eftersom jag gillar att göra mitt eget värdefulla bidrag nästan i varje livssfeer. Att träffa eller bygga livet med mig kommer säkert att vara intressant och spännande eftersom jag föredrar att trivas med min partner - vilket ger upphov till överraskning och roligt på alla möjliga sätt. Mina vänner säger också att jag är en bra rådgivare, så min man kan vara helt säker på att jag är redo att hjälpa till med mitt råd varje ögonblick och att han kan lita på mina tips.

Profil-info


Hobbies: Bland mina hobbyer finns tennis och biljard. Dessa två aktiviteter ger glädje i mitt liv och förbättrar mitt humör, vilket gör mitt liv mer levande och aktivt. Tennis ger mig nödvändig fysisk belastning, vilket gör det möjligt att balansera min kropp och hålla sig smal och stram. Det bidrar till att vara flexibel och smidig som är mycket användbar i mitt vardag. Biljard underhåller mig inte bara, men tränar mig för att vara exakt, vaksam och exakt. Båda hobbyerna förstorar min överförbarhet, eftersom jag träffar många nya människor medan jag spelar med vilka jag gör vänner och kommer i kontakt efteråt.
Åldersgräns: från 30 till 55 år gammal
Dating mål: Jag vill hitta en man för förhållande