Olivia - Visby

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Visby
Användare ID: 90774
Det är helt gratis! Kontakta Olivia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Visby
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
 
 
 
 
 забавно. Подтверждаю. Olivia - Visby 

Se_också

 
Lisa - Örebro
Mona - Stockholm
Rut - Stockholm
Julie - Linköping
Om mig själv


Jag är en bra lyssnare, mina vänner säger att jag är snäll, lojal och uppriktig person. Jag är mycket hängiven och jag har ett stort hjärta som kan rymma mycket kärlek. När jag är i ett förhållande är det väldigt viktigt för mig att den här personen är glad. Jag tror att kärlek är den mest värdefulla och betydelsefulla känslan i detta liv, jag tror att jag kan ge massor av kärlek till min man och vi kan skapa en stark familj tillsammans. Jag är glad och leende flicka med enkla utseende på livet. Jag har en ljus vision av min framtid och denna framtid måste innehålla en kärleksfull man bredvid mig.
Jag är förtjust i det aktiva livet och det är därför jag tycker om att dansa, gå med vänner, gå in för sport. Jag tycker om att läsa, självförbättring spelar en viktig roll i mitt liv. Jag tycker att en kvinna borde vara vacker inte bara utanför, utan också inuti, hon borde vara intelligent och ha en rik inre värld för sin man att upptäcka. Jag gillar att resa, utforska något nytt, nya kulturer, traditioner och människor.

Om min partner


Jag vill hitta en man som har höga familjevärden, som är ansvarig och redo att skapa en stark familj tillsammans. Han borde vara lojal och han borde veta hur man gör en kvinna leende och glad i det här livet. Jag letar efter den bästa vännen och en livspartner, som kommer att stödja mig i allt och för en passionerad älskare med vilken jag kommer att glömma världen runt)

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll