Nora - Kristianstad

 
Add to favorites dating för sex Kristianstad
Användare ID: 13037
Det är helt gratis! Kontakta Nora för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kristianstad
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 171 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Sport Expert
 
 
 Nora - Kristianstad верно! Это 

Se_också

 
Alice - Halmstad
Sally - Norrköping
Cecilia - Borås
Carina - Stockholm
Om mig själv


Uppriktighet och lojalitet är mina bästa egenskaper. Men jag har också några fel, t.ex. envishet. Jag uppskattar det när människor är snälla och ärliga men jag kan verkligen inte stå för elakhet.
Jag kan göra mycket av saker utom flygande; skulle inte ha något emot att prova det en gång, förresten))) Jag tror inte på underverk och jag är säker på att världen är min ostron! Jag är uthållig och när jag sätter ett mål går jag till en matta!
När jag har tuffa tider lutar jag oftast på vänner - och de stöder mig alltid! Jag måste säga, jag är också redo att ge min hjälpande hand till dem som behöver det.
Det finns många sätt att vila sig och jag tar någon av dem så länge jag kan slappna av och lägga rutin åt sidan. En av mina hälsosamma vanor är sport. På min fritid föredrar jag att cykla. Ibland går jag till stranden och njuter av sol och bad. Min mest favorit fritid aktivitet på vintern är skidåkning.
Min käraste hobby läser. Jag älskar också musik; För närvarande tycker jag om att lyssna på Lana Del Rey. När det gäller filmer föredrar jag att titta på romantiska komedier och dramaserier. Ibland gillar jag att se fotbollsmatcher och stödja de bästa på banan))

Om min partner


Jag har alltid drömt om en prins och jag tror att jag kommer att träffa honom en dag! Min prins behöver inte bära en krona. Allt jag vill att han ska noteras för är ett snällt kärleksfullt hjärta, uppriktighet och lojalitet. Han borde vara seriös nog att motverka min glädje och sprightliness))) Det skulle vara bra om han delade mina favoriter och favoritaktiviteter så att vi kunde spendera mer tid tillsammans. Och det sista (men inte minst!) Föremålet är hans familjeorientering

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap