Matilda - Linköping

 
Add to favorites dating för äktenskap Linköping
Användare ID: 79084
Det är helt gratis! Kontakta Matilda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Linköping
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 146 lb - 66 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: apotekare
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Siv - Göteborg
Selma - Nyköping
Astrid - Stockholm
Julia - Oskarshamn
Om mig själv


Jag är vacker attraktiv tjej. Det är sympatiskt också generöst Jag är alltid glad att hjälpa människor. Mina vänner säger att jag är pålitlig och ärlig. Jag älskar livet och tar allt från det som är möjligt. Familj för mig är den viktigaste. Jag älskar hela min familj och vårdar dem. Jag älskar att känna mig del av denna värld. Jag har min egen stil, för jag älskar att sticka ut från mängden. Jag hatar osäkerhet om mina, och med någons hand. Jag förändras ständigt. Inlärning. Tror. Felaktig. Dra slutsatser. Återigen lärande. Upptäck någonting nytt. Och så mycket mer intressanta saker

Om min partner


Jag vill träffa den glada snygga mannen. Vem ska vara pålitlig försiktig och självförsäkrad. Jag hoppas att jag kommer att hitta den här människan. Jag skulle vilja hitta en varm man som kommer att vara så passionell i sex och i ett sådant sådant som jag.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att resa, spendera mycket tid med vänner och släktingar. Jag tar danslektioner, och det är trevligt för mig. Som, jag gillar att leka med barn, att förbereda och att kommunicera med människor.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: romantisk