Marie - Åkersberga

 
Add to favorites dating för äktenskap Åkersberga
Användare ID: 46481
Det är helt gratis! Kontakta Marie för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Åkersberga
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Andra
 
 
 Marie - Åkersberga 

Se_också

 
Saga - Eslöv
Susanne - Åkersberga
Alice - Uppsala
Signe - Laholm
Om mig själv


Varje kvinna borde vara lite mystisk. Så, försöker känna mig bättre du måste gissa en gåta med gåta tills du ser min sanna själ :) :) :) Är du intresserad? Låt oss börja :)
Respekt är en grund för alla relationer. Min man ska respektera mig och mina åsikter om livet och jag kommer att göra detsamma.
Att lära sig nya saker är en mycket intressant tidsfördriv. Jag är alltid öppen för att få kunskap från min man och kommer aldrig att vara blyg om jag inte vet någonting. Mirakel händer. Jag tror verkligen på det och varje gång något bra händer med mig påminner jag det. Tro är en stor makt. Håller du med?
Ibland kan jag vara mycket otålig. Du borde bära med mig :) Jag försöker ändra denna kvalitet, men det är så svårt. Kan du hjälpa mig med det? Jag väntar …. :) Att resa är en av mina hobbyer. Det är så intressant att utforska nya platser, kulturer och natur. Till denna gång tyckte jag om att resa mycket. Men nu känner jag mig att den fulla glädjen får mig att bara resa med min man. Gillar du att resa? :)
Det enda sättet att slappna av för mig är att dansa. Kroppen kan slappna av från fysisk trötthet och mental ansträngning. Vad är din favoritdans? Kan jag följa med dig?))
Att ta hand om planer gör mig glad. Jag har många växter hemma och ibland ligger i sängen och beundrar dem är så trevlig. Gillar du blommor? :)
Hälsosam mat är min livsstil. Jag vet så många recept av olika färska sallader, du kommer att bli förvånad. Vad är din favorit sallad att äta? :) :) :)

Om min partner


Ingenting stjäl mitt hjärta mer än den kille som kan få mig att skratta. Jag bryr mig inte om det kommer i form av roliga skämt eller goda berättelser eller kvicka kommentarer. Om du får mig att skratta, är du redan halvvägs till mitt hjärta :) :) :) En man som kan uppskatta sin kvinna och kan visa hur mycket han beundrar och älskar henne. Och naturligtvis som varje kvinna drömmer jag om integritet och trohet. Du borde älska barn och djur, eftersom det här visar din snälla natur.
Är du en sådan man? :)
Har du en blå skjorta? :) Om ja, använd det på vårt första datum. Jag kommer att bli imponerad, du kommer att se det))))

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap