Margareta - Västervik

 
Add to favorites dating kvinnor Västervik
Användare ID: 85598
Det är helt gratis! Kontakta Margareta för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Västervik
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'11 "- 180 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: husmor
 
 
 еще несколько Margareta - Västervik действительно. Это 

Se_också

 
Moa - Göteborg
Lisa - Helsingborg
Lykke - Stockholm
Susanne - Skellefteå
Om mig själv


Jag är positiv, uppriktig och snäll kvinna, som litar på äkta kärlek. Jag tror på Gud, och att vår värld har bra människor. Jag spenderar aktiv livsstil. Så, jag är säker på att vårt liv är rörelsen. Jag är ung intressant dam, som älskar extremt) Jag gillar att prata om något ämne. Så du kommer inte uttråkad med mig! Jag är en kreativ person. För inspiration föredrar jag att gå på kvällen i skogen, på floden eller bara titta på den vackra stjärnhimmel. Jag försöker le i något livs situation. Jag kan höra någon att ge användbar rådgivning, eftersom alla har rätt till lycka. Jag hjälper gärna alla, som behöver hjälp. Jag associerar mig med grov diamant som kräver vård från goda händer till en guldsmed. Kanske är det du?

Om min partner


I någon man uppskattar jag primärt ärlighet. Jag föredrar män med män med stark karaktär som berg! Den ideala partnern ska vara starkt och pålitligt stöd för sin dam. Jag gillar när jag kan prata med människa om allting. Som någon dam vill jag träffa min kärlek! Jag hoppas jag ska göra det här!

Profil-info


Hobbies: Min favoritaktivitet på fritiden är nageldesign och runt omkring den. Jag gillar att gå i parkerna och cykla. På sommaren gillar jag att spela volleyboll eller bara gå längs stranden på stranden och känna solens strålar på min hud. Jag tycker om att läsa intressanta böcker också. Jag läser inte mycket, men jag älskar att läsa litterära mästerverk, där det skrivs om romantik, om brinnande och passionerade känslor ... Låt oss läsa tillsammans!
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: vänskap, äktenskap, romantiska relationer