Margareta - Lund

 
Add to favorites kvällsdatter Lund
Användare ID: 28225
Det är helt gratis! Kontakta Margareta för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Lund
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: blond
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Chef i privat sjukhus
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Karin - Falkenberg
Jenny - Piteå
Birgit - Stockholm
Monica - Borlänge
Om mig själv


Jag är snäll person med stort hjärta. Jag vet hur man lyssnar på andra och hjälper till med råd. Men jag gillar inte att vara påträngande. Om någon behöver mig - fråga bara. Jag antar att min humor är tillräckligt bra och det sparar mig från den dagliga rutinen. Bra skämt kan göra min dag mycket bättre. På grund av livsförhållandena är jag säker på mig och min styrka. Men jag är bättre vecka och mild kvinna som kan lita på hennes andra del. Jag bryr mig inte emot vänliga möten och bra företag att prata med. Blinkning.

Om min partner


Jag är inte krävande person. Jag inser att alla människor är unika och vi behöver vara enklare. Så jag önskar min man att vara bara vanlig person som letar efter sin kärlek. Vem glömde inte vad det innebär att vara en man i relationerna, för att skydda sin kvinna, vara snäll och klok. Det är bra när personen är av vidsträckt utsikt och öppet hjärta. Och självklart bör han inte glömma goda sätt och värdighet.

Profil-info


Hobbies: Mitt arbete håller mig ständigt upptagen, men trots allt försöker jag alltid hitta tid för mina hobbyer. Sedan min barndom älskar jag vatten. I ungdommen deltog jag i idrottsskola och deltog i dykning från tornet. Även om jag lämnade i mitt förflutna gillar jag fortfarande simning och dykning. Jag vinter gillar jag att åka skridskor på isringen. Så du ser att jag inte sitter på ett ställe. Om du föredrar aktiv vila - du borde vara med och hitta liknande hobbyer. jag’Jag är säker. Leende.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Vänskap, relationer, äktenskap