Märta - Jönköping

 
Add to favorites flickor Jönköping
Användare ID: 14769
Det är helt gratis! Kontakta Märta för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 112 lb - 51 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Annonsagent
 
 
 правы. Märta - Jönköping пост распечатать 

Se_också

 
Thea - Motala
Nathalie - Halmstad
Selma - Helsingborg
Therese - Norrköping
Om mig själv


En riktig kvinna är passionerad, öm och omtänksam. Så jag är))) Jag brukar vara glad tjej, många vänner säger mig att jag är söt, så tro på deras ord) Jag tycker att jag är omtänksam och mild, för att alltid vilja ge människor. Jag gillar att öppna gränser! Att söka och hitta, att älska och känna, att vara verklig och att vara i tid. Ja, kanske är jag inte perfekt men jag är säker på att du kommer att förlora hälften av världen utan mig!

Om min partner


Jag letar efter någon jag kan koppla av och koka upp med, ta månskensvandringar, ljuskällis middagar, dans, någon som fortfarande får mitt hjärta att hoppa över ett slag i många år framöver. En man som skulle dela mina intressen och hobbyer och visade mig mycket mer än jag känner själv. Det är trevligt, när det finns någon i ditt liv, vars ögon kan tala mer uttryckligt än ord, vem kan dela dina känslor och lustar.

Profil-info


Hobbies: Nu blir du förvånad, men min största hobby är bilar. Min farfar var en bedömare av antika och vintagebilar. Han tog mig ofta till olika utställningar. och nu är jag väldigt intresserad, och lärande maskiner. det är verkligen intressant för mig.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Jag är här för ett seriöst förhållande och äktenskap, jag vill hitta verklig man med gott hjärta. Jag är seriös tjej, och jag kom till den här sidan, för jag vet att jag kan hitta samma man här