Lilly - Lidköping

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Lidköping
Användare ID: 75226
Det är helt gratis! Kontakta Lilly för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Lidköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ett
Höjd: 5'4 "- 162 cm
Vikt: 93 lb - 42 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: sjuksköterska
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Majken - Eskilstuna
Kristin - Norrköping
Julia - Borås
Karin - Umeå
Om mig själv


Mitt namn är Anna, jag är öppenvårdad rolig tjej med en bra humor. Jag har ett lätt temperament, och jag är absolut inte konfliktflicka. Jag tror på berättelser och lyckliga äktenskap. Och jag vill leva lyckligt någonsin efter. :) Jag respekterar alltid människor runt mig och jag döm aldrig men försöker alltid att förstå.
Mina vänner säger att jag är sällan otroligt tjej med ett leende på mitt ansikte och glittrande ögon. Jag har en son och jag älskar honom. Hans namn är Danila. Jag älskar att gå med honom i parkerna eller att resa med honom. Han är också väldigt aktiv och rolig. Jag trivs fullt ut av mitt liv. Men det finns något tomt i mitt hjärta, jag har inte min själsfrände nära mig. Det är därför jag är här. Så, om du ser att vi har mycket gemensamt, tveka inte att maila mig, vem vet kanske jag är ditt öde?

Om min partner


Jag letar efter en partner, för min själsfrände. Han måste vara riktig, jag accepterar inte lögn och falska relationer. Jag föreställer mig att min man är snäll, romantisk och kan älska och bli älskad, vem ska rocka min värld och visa mig den sanna kärleken. Jag uppskattar också enkla mänskliga värderingar och jag vill skapa en stark, lycklig familj. Åldersskillnad spelar ingen roll för mig, för jag tror att själen aldrig kan vara gammal.

Profil-info


Hobbies: sport
Åldersgräns: från 30 till 55 år gammal
Dating mål: äktenskap