Josefin - Karlskrona

 
Add to favorites datingsida Karlskrona
Användare ID: 54322
Det är helt gratis! Kontakta Josefin för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlskrona
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 162 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: sångare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Viola - Eskilstuna
Elvira - Umeå
Meja - Gävle
Karolina - Norrköping
Om mig själv


Jag är mild och passionerad samtidigt, jag är bra men rättvis, jag är en omtänksam och lojal. Jag gillar att måla och konst i vilken typ som helst. Jag vill se världen så jag hoppas kunna göra det med dig. Matlagning är också en av mina hobbyer. Vad behöver vi för ett lyckligt liv? Vi behöver hitta en pålitlig, omtänksam, uppmärksam, trogen, kärleksfull person. Du kan följa några svar att bli lyckliga just nu om du bestämmer dig för att lära känna mig bättre! När allt kommer omkring är den största glädjen i livet att hitta kärlek, skapa en stark familj och lycka. Kanske är jag den mest speciella och unika damen för dig? Sluta vara ensam, det är dags att tänka på framtiden och ta ett steg för att skapa det!

Om min partner


Jag vill ha en man som vet hur man gör kvinnan glad, redo att älska och bry sig. Här vill många män bara få kärlek, men jag tror att förhållandet borde vara ett utbyte av kärlek, omsorg och lycka. Och jag vill också att han ska vara min vän.
Jag är intresserad av människor i allmänhet och hos personer som jag kan diskutera allt och bara ha det bra! Det skulle vara fel att säga att det är allt för att jag är en väldigt mångsidig person och jag är här för att jag verkligen vill hitta min kärlek. Kan du hjälpa mig med det?

Profil-info


Hobbies: sjunga, teckning