Jessica - Jönköping

 
Add to favorites dating club Jönköping
Användare ID: 19328
Det är helt gratis! Kontakta Jessica för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: blond
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Lärare
 
 
 все это Jessica - Jönköping 

Se_också

 
Maria - Borås
Charlotte - Växjö
Jenny - Karlstad
Elin - Östersund
Om mig själv


Jag är ny på den här sidan och jag vet inte om jag hittar det jag söker, men jag vill försöka. Jag vet att det finns många datingsidor, men jag har flera vänner som har hittat sin kärlek här, så här är jag. Naturligtvis vet vi aldrig vem som är på andra sidan Internet, men om jag inte försöker riskerar jag att vara ensam för hela mitt liv.
Så jag fick mycket smärta i det förflutna på grund av relationen, det var verkligen för smärtsamt men efter ett tag är jag redo att fortsätta och inte titta tillbaka, jag fick en bra lektion och det här är det enda pluset i mitt förflutna seriösa förhållande. Nu är jag mer försiktig men jag kommer inte att ge upp. Jag vill hitta en man för hela mitt liv, jag är beredd att dela med honom allt jag har, jag är redo att gå någonstans i världen för att vara med honom, avstånd och ålder spelar ingen roll för mig. Unga män vill ha många kvinnor att visa upp för sina vänner om sina sexuella upplevelser, det är därför jag behöver en mogen och erfaren man som vet vad han letar efter.
Jag är en mycket sällskaplig, lyhörd och snäll kvinna. Jag är alltid redo att hjälpa människor oavsett religiös tro, nationalitet, hudfärg eller bredd på en väska eller utseende av kläder ... Jag tror att människor bor på planeten först och främst, så jag har inte rätt att betrakta några människor bättre än andra. Självklart finns det inga dåliga nationer men det finns dåliga människor.
Jag vet vad en passion, romantik, kärlek och ömhet är. Så, jag vet hur man gör min man glad om vi har en bra kemi. Jag har många brister som andra människor, jag gömmer inte detta och jag försöker alltid att rätta till dem och förbättra dem. Jag anser inte mig själv bättre än andra ukrainska tjejer, jag är bara en annan tegelsten i väggen, hehe :)
Jag får ofta smärta på grund av min vänlighet, många använder bara den, men jag borde inte skylla på dem eller hämnas.
Jag gillar varje dag jag bor och jag vill njuta av varje minut med min man, kanske är jag väldigt naiv .
Så jag är här. Jag kan prata om mig själv länge men det är dåligt sätt

Om min partner


Jag letar efter en ärlig man först. Jag vill inte bli skadad på grund av förhållandet igen. Dessutom är något förhållande byggt på ärlighet och förtroende, eller hur? Jag skulle vilja ha en passionerad och mild man som alltid är redo att hjälpa mig och acceptera min kärlek också. Jag behöver en enkel vanlig man, jag söker inte en prins. Jag skulle vilja ha en mogen, erfaren, omtänksam och hängiven man. Jag är en enmans kvinna och det är därför jag vill att min man ska vara en kvinna man. En man borde vara tillförlitlig, jag litar alltid på människor, men när jag har ont .... En humor och en positiv utsikt över världen skulle vara en utmärkt bonus. Det är väldigt svårt att säga vilken typ av man jag skulle vilja hitta, men om jag var Shakespeare skulle jag klara det här problemet då. Jag tror att vi måste känna kemi över allt och då kommer vi att veta om vi har en riktig kärlek. Jag vet inte varför många europeiska män inte vill ha europeiska kvinnor. Detta är väldigt ovanligt för mig när jag hör att ukrainska kvinnor har andra värden, kanske beror det på vår mentalitet, vem vet ..

Profil-info


Hobbies: Måleri, vävning av pärlor, yoga, intelligenta spel
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap