Jenny - Köping

 
Add to favorites dating för förhållande Köping
Användare ID: 47341
Det är helt gratis! Kontakta Jenny för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Köping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: ja
Ockupation: Kontors chef
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Isabella - Stockholm
Matilda - Lerum
Linnéa - Skövde
Felicia - Skövde
Om mig själv


Jag är en positiv kvinna med en bra humor. Jag är också snäll och vänlig, stödjande och ansvarig. Jag tror att det inte finns någon bättre tid att följa dina drömmar och hopp, men nu! Jag kan vara den mest hängivna fruen någonsin för rätt mannen och skulle helt tillhöra honom. Jag är den som alltid kommer att lyssna på mina partnerråd, till hans önskningar, hoppas försöka göra honom lycklig. Jag ger inte tomma löften om jag inte är säker på att jag kan följa mina ord. Jag har en uppsättning värderingar och ger aldrig upp dem, och jag tror på ett starkt och lyckligt äktenskap för livet.

Om min partner


Vi vet alla att det inte finns perfekta människor, det är därför jag inte letar efter en perfekt man, tvärtom hoppas jag att han ska ha sina egna brister. När vi blir kär i någon, blir vi kär i en person, som har goda och dåliga sidor och accepterar dem alla. Jag hoppas bara att manens framtida man kommer att vara en ansvarsfull person, kommer att vara en snäll person med ett öppet hjärta. Självklart vill jag vara med någon, som leder en hälsosam livsstil och har inga dåliga vanor. Jag ser min framtida make som en man med en stor humor.

Profil-info


Hobbies: Jag tränar yoga och det är något jag verkligen gillar, det ger mig inte bara fysisk hälsa utan ger också frid i mitt sinne, hjälper mig att växa personligen. Jag tycker om olika typer av massage och jag är mycket intresserad av traditionell kosmetologi och i hälsosam näring.
Åldersgräns: söker en mogen person