Isabella - Jönköping

 
Add to favorites dating kvinnor Jönköping
Användare ID: 36399
Det är helt gratis! Kontakta Isabella för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Administratör i fitnesscentret
 
 
 ошибках Isabella - Jönköping 

Se_också

 
Astrid - Lidingö
Monica - Trollhättan
Luna - Borås
Ellie - Jönköping
Om mig själv


Jag är en enstaka kvinna som letar efter lycka. Jag är inte perfekt, men om jag är med rätt mannen, är jag säker på att han kommer att avslöja allt det bästa i mig. Jag ger aldrig upp och letar efter en positiv sida av en situation. Jag är en bra problemlösare och en planerare och jag har en bra kreativ potential. Jag uppskattar familjelivsliv och hemskosamhet och jag skapar det lyckligt. Jag är bestämd, snäll, öppen, mild och omtänksam person. Jag älskar livet och njuter av varje ögonblick. Jag fortsätter att le hela tiden och jag tror att jag kommer att ge mitt varma leende varje dag till älskade. Jag hoppas att denna datingsida hjälper mig att träffa dig en dag!

Om min partner


Jag vet bara att min man är mycket livsälskande, målorienterad och älskar att resa. Han har en bra humor, och han ser på livet positivt. Jag letar efter en man som är snäll, sällskaplig och trogen. Jag vet att det inte finns några idealiska människor i världen, men om personen är min match, kommer jag att älska honom precis som han är, utan att ändra någonting. Jag är ukrainsk tjej och jag vill träffa min man på den här populära datingsidan.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att vara utomhus, gå eller ta en picknick. Jag är en bra hemmafru. Jag gillar att lyssna på musik och läsa. Jag tycker om att umgås, att upptäcka något nytt, vara aktiv i mitt liv.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: för giftemål