Irene - Värnamo

 
Add to favorites dating för förhållande Värnamo
Användare ID: 81956
Det är helt gratis! Kontakta Irene för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Värnamo
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Försäljningschef
 
 
 Irene - Värnamo когда все 

Se_också

 
Gunnel - Norrköping
Gunnel - Trelleborg
Maja - Linköping
Rebecka - Åkersberga
Om mig själv


Jag heter Olga, jag är en ovanligt ukrainsk kvinna: självsäker, öm och snäll. Jag föddes i Chernigiv regionen, men i 8 år älskar i Kiev. Jag arbetar som försäljningschef och jag älskar mitt jobb väldigt mycket för att jag är öppen, sällskaplig och älskar att kommunicera. Jag har en magisterexamen i Kyiv University of Construction and Architecture. Jag anser mig själv som en välutbildad, intelligent, uppriktig, snäll och öppet kvinna.
Jag gillar att resa, känna nya saker, platser, kultur och lära mig alla intressanta och spännande. Jag är supporter till en hälsosam livsstil och jag gör sport - fitness, gym, pool.
Jag trivs varje dag i mitt liv och gillar att ge mina bra humör till andra människor. Gärna läsa olika typer av böcker. Mer om mig Jag är väldigt öppen, sällskaplig och lättillgänglig person. Jag gillar att le och jag tror att leendet kan ge oss positiv energi för hela dagen. Jag är uppriktig och säger alltid vad jag tycker, jag uppskattar uppriktighet och ärlighet i människor. Jag är lyhörd och förstående person och jag kan inte vara likgiltig när någon behöver min hjälp. Jag har ett ömt och kärleksfullt hjärta och en romantisk själ.

Om min partner


Jag letar efter mannen med romantisk själ, som kommer att vara pålitlig partner för hela mitt liv. Jag vill bara ha en seriös relation och jag vill göra min älskling till den mest lyckliga mannen i världen. Jag är redo att ge min man all uppmärksamhet, kärlek och anbud!

Profil-info


Hobbies: sport, fitness, gym, simning, resor
Åldersgräns: från 30 till 39 år gammal
Dating mål: seriösa relationer, äktenskap