Irene - Karlskrona

 
Add to favorites kvällsdatter Karlskrona
Användare ID: 42359
Det är helt gratis! Kontakta Irene för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlskrona
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 159 lb - 72 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: medel
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: vårdbiträde
 
 
 мне подходит. Irene - Karlskrona мне 

Se_också

 
Juni - Västervik
Stina - Härnösand
Elin - Simrishamn
Gunnel - Nyköping
Om mig själv


Jag är inte en liten tjej som bara tänker på skor, dyra kläder och pojkar! Jag känner till det här livet och jag vet vad jag vill ha av det! Jag letar efter en man som kommer att gå med mig hand för hand genom detta liv. Jag bryr mig inte om hur han ser ut, hans yrke, utbildning eller hur stort hans hus men karaktär och inre kvaliteter är mycket viktigare för mig. Jag är en mycket omtänksam och snäll kvinna. Jag gillar att laga och läsa, lyssna på olika musik och lösa korsord. Du har aldrig sett så söt och lysande leende som min! Jag är väldigt mjuk och alltid varm så att du aldrig känner mig kall med mig! Jag har varmbrännande kropp och hjärta som väntar på kärlek och redo att ge det)
Jag tycker att delning av kärlek, idéer och tankar är det viktigaste mellan man och kvinna! Jag vill dela min kärlek med dig min kära älskade man)

Om min partner


Min älskade är en klok man! Han vill inte spela spel och är redo för seriöst förhållande! Han kommer att respektera mig, behandla mig som hans drottning, älska mig och låt mig alltid skratta! Vi delar allt tillsammans: resor, matlagning, promenader, kärlek varje natt :)? Jag älskar hundar och katter så vi kommer få om han inte är allergisk) Från min sida ska jag göra allt för honom! Jag vet vad som betyder familjevärden och jag kommer att bli en perfekt hemmafru, hemma trösthållare och hans passionerade älskling :) mitt hjärta ringer till dig!

Profil-info


Hobbies: matlagning, läsning, shopping, resor
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: relation, möten, romantik