Inga - Karlstad

 
Add to favorites dating club Karlstad
Användare ID: 11785
Det är helt gratis! Kontakta Inga för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlstad
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 164 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Lärare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Cornelia - Strängnäs
Birgitta - Östersund
Maj - Karlstad
Monica - Trollhättan
Om mig själv


Jag tror att jag bör börja berätta om mig från det viktigaste - jag är rolig och lättillgänglig person. Jag gillar livet, och jag har mycket positiv energi. Aktivt sätt att leva är mitt motto (leende). Jag är uppriktig och öppen, mitt ansikte visar alltid mina känslor och jag kan inte ljuga (le) Jag älskar och hängivna, och jag gillar att jag gör att jag gör något annat folk behöver, jag är givare. Romantik är min själs största sida.
Mina hobbyer är inte exotiska, men jag är väldigt aktiv och uppfinningsrik person (leende). Jag gillar att upptäcka nya sätt att spendera tid med användning och nöje, jag gillar att spela sportiga spel och gå på vandring, jag är numismatiker, förresten (leende). Mina dagliga aktiviteter som jag gillar är att laga mat, läsa, träffa vänner. Jag gillar att gå till gymmet och äta ute med mina nära människor. Jag gillar att ha kul, spela skämt och skratta. Jag älskar att leva (le)

Om min partner


Jag drömde ofta om en idealisk man, och han var alltid annorlunda. Ibland brunett, ibland blondin (lol). Men med tiden insåg jag att det inte spelar någon roll och jag borde drömma om att vi känner att vi kommer att dela, livet vi kommer att njuta av tillsammans. Jag behöver en man som blir min andra hälft, min själsfrände. Jag hoppas att vi kommer att förstå varandra och respektera och aldrig ljuga för varandra. Och självklart hoppas jag att jag kommer att kunna göra honom lycklig (le). Och om han kommer att försöka göra mig glad också - vi kommer att göra den starka och kärleksfulla familjen.

Profil-info


Åldersgräns: från 30 till 40 år gammal
Dating mål: Äktenskap, allvarliga relationer