Ida - Falköping

 
Add to favorites kvällsdatter Falköping
Användare ID: 60285
Det är helt gratis! Kontakta Ida för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Falköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 95 lb - 43 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Chef
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ingeborg - Simrishamn
Emelie - Stockholm
Tyra - Jönköping
Nora - Falun
Om mig själv


Jag har en mystisk och romantisk natur. Du kommer att behöva hela livet för att lära känna mig. Men för min älskade man kan jag vara som en öppen bok. Jag är snäll, mild och samtidigt aktiv och självsäker dam. Jag är mycket försiktig med människor jag inte vet men om jag litar på någon är jag väldigt öppen med den här personen och aldrig gömmer någonting !! Jag är smart och mycket stark. Min karaktär och själ ligger nära havet: bred och djup, ganska och varm, ibland är det mycket aktivt. Jag är charmig dam med god humor och aktiv livsstil. Jag är väldigt sällskaplig och vänlig, det är därför jag har många vänner. Min inställning till livet är filosofisk och om något har hänt bör det vara så. Om vi ​​har gjort något borde vi acceptera det som vår livserfarenhet och fortsätta att leva. Den viktigaste egenskapen hos mig är kompromiss. Jag vill att folk vet att jag är en väldigt aktiv person.

Om min partner


Jag skulle vilja hitta en person som skulle vara min själskompis. För vem jag kunde lita på när som helst i mitt liv! Vem skulle dela tråkiga och glada stunder med mig. Med vilka vi båda kan gå in i många aktiviteter, diskutera alla möjliga ämnen och bara njuta av att vara tillsammans: Det är viktigt för min man att ha god humor, jag vill att han ska ha en stark familjevärde. Jag letar efter en ärlig, omtänksam gentleman med modigt hjärta.

Profil-info


Hobbies: Min hobby är stickning. Kläder är en bestämd vinter måste ha. Och stickning är inte bara för farmor längre! jag’Jag har märkt flygblad och meddelandekort för stickningsklubbar i gymnasieskolor och har undrat vad’s gjorde denna hobby så attraktiv för en yngre publik. Det’s avkopplande, och när jag avslutar ett projekt, har jag en otrolig känsla av prestation.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap, allvarliga relationer