Hedda - Östersund

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Östersund
Användare ID: 10390
Det är helt gratis! Kontakta Hedda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Östersund
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 162 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Chef för utländsk ekonomisk verksamhet
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Kristin - Stockholm
Ingrid - Visby
Amanda - Uppsala
Olivia - Ludvika
Om mig själv


Jag är som en stjärna i denna värld väldigt ljus, jag gillar att skina till mina käraste människor och att vara unik. Men samtidigt är jag en uppmärksam, lättsam, uppriktig och energisk tjej. Jag har många drömmar och mål i mitt liv och jag försöker alltid att få dem att bli sanna. Den största drömmen i mitt liv är att hitta den speciella mannen på datatjänster, som kommer att fylla min värld med kärlek och omsorg och med vilken som helst njuter varje dag tillsammans!

Om min partner


Jag kommer att vara en pålitlig allierad. Jag kommer att kämpa för relationer. Jag kommer att tro på dig, godkänna och hjälpa dig. Jag kommer till helvete för den älskade. Men jag kräver det. Jag kommer att kräva samma avkastning. Jag behöver lojalitet, tillförlitlighet, självförtroende. Jag behöver passion och känslor. Jag borde känna att du älskar mig! Jag gillar inte blygsamma män! Jag gillar herrarövertagare.
Jag letar inte efter ett vackert ansikte. Jag söker en bra själ! En själ med rätt sätt och uppväxt. Jag behöver hållbart och bestående förhållande. Jag vill inte spela spel med känslorna. Jag är inte en av de ukrainska damerna. Men jag vet hur man spelar i ett annat plan))) Jag är passionerad och lekfull kvinna!
Titta i mina ögon och drunkna i dem! Skriv till mig!!

Profil-info


Hobbies: Jag gillar aktiv vila, som simning, fitness. Jag är öppen för nya upplevelser och inte rädd för att prova något nytt. Jag gillar också att göra överraskningar för min man. Jag gillar att laga mat och dekorera mitt hus för semester, eftersom det är mycket roligt! Att lyssna på bra musik och dans ger mig energi.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: mariage