Emma - Jönköping

 
Add to favorites kvällsdatter Jönköping
Användare ID: 87184
Det är helt gratis! Kontakta Emma för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: som är änka
Barn: två
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: idrottslärare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Sally - Borlänge
Ronja - Norrköping
Sofia - Stockholm
My - Växjö
Om mig själv


Vår värld är en härlig plats att bo. Därför vaknar jag med ett stort leende och öppnar mitt hjärta till den nya anmärkningsvärda dagen. Jag har kärleksfullt, snällt och kärleksfullt hjärta, fullt i blom som en blomma klar att erbjuda mitt underbara, strålande själv). Jag kan ge världen fylld med äkta omsorg, sant kärlek och fylld med läcker kärlek. Jag hoppas att du kommer att ta reda på inte bara mitt glädjande utseende, utan min inre skönhet, liksom min lekfulla och äventyrs personlighet. Jag uppmanar dig att känna min älskande själ som inte är rädd för utmaningar som peppar vägen till mina drömmar.

Om min partner


Jag letar efter en man som har ett kärleksfullt och vänligt hjärta. Drömmarnas man är sant, självsäker och trogen men ändå uppmärksam och omtänksam. Han har en balanserad personlighet och vet när man ska vara seriös och när man ska ha roligt och göra dumma saker .... :) Jag vill skapa ett äkta förhållande baserat på förtroende och kärlek, fylld av kärlek. Jag skulle vilja träffa en man som leder en aktiv och hälsosam livsstil som jag. Jag önskar att han kommer att stödja min kärlek att resa. Jag vill dela mitt liv med en man som är öppen för liv och människor. Jag förväntar mig inte att han ska vara perfekt. Var själv och du kommer att bli helt bra för mig. :))

Profil-info


Hobbies: matlagning och bekvämlighet hemma, teckning, vara i naturen, simning, bungehoppa, besökande teater, museer och konserter, resor, shopping
Åldersgräns: från 30 till 58 år gammal
Dating mål: vänskap, äktenskap, romantiska relationer