Elsa - Falun

 
Add to favorites dating för sex Falun
Användare ID: 44619
Det är helt gratis! Kontakta Elsa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Falun
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 166 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: ofta
Ockupation: sångare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Alexandra - Eslöv
Gun - Malmö
Karin - Malmö
Irene - Uppsala
Om mig själv


Jag är en trevlig dam med öppet hjärta och jag är en mycket målmedveten och ambitiös tjej. Om jag vill ha något, får jag det. Jag ska inte stanna hemma som en huskvinna. Jag vill hjälpa min man och till och med för att skapa lite familjeföretag.
Jag är en bra person som är intresserad av många saker som sport, bio, titta på filmer. Jag har en positiv inställning till livet. Jag är förtjust i gymnastik, jag är en mycket flexibel och sportig tjej. Jag börjar alltid mina morgon från gymnastikutbildning. Jag tycker om att sjunga och om det är sorg i själen, gillar jag att sjunga romantiska sånger och det ökar mitt humör. Jag är förtjust i djur, särskilt hemlösa. Jag deltar regelbundet i välgörenhetsjobb, besöker barnhem, för jag växte upp utan föräldrar också. Matlagning är min passion.

Om min partner


Först måste vi gilla varandra. Vi behöver prata och komma närmare. Han måste vara enkel men inte för mycket. Han behöver inte vara rik och om han är, vill jag inte veta det. Jag vill hitta en själspartner. Jag vill vara beroende av kommunikation med honom. Det kommer att bli bra om han känner detsamma. Jag måste träffa honom och känna att vi matchar varandra. Jag är en enmansflicka, så jag söker en sådan man som jag kommer att kunna spendera hela mitt liv med. Jag behöver bara någon som kommer att kunna göra mig lycklig, få mig att le varje dag, få mig att älska detta liv ännu mer.

Profil-info


Hobbies: Sport, musik, fotografi
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: för vänskap, för äktenskap