Ellen - Trelleborg

 
Add to favorites dating kvinnor Trelleborg
Användare ID: 26909
Det är helt gratis! Kontakta Ellen för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Trelleborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'1 "- 156 cm
Vikt: 93 lb - 42 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: journalist
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Nellie - Nässjö
Åsa - Boden
My - Malmö
Adele - Kristianstad
Om mig själv


När jag blev arton, bestämde mina föräldrar att jag var gammal att leva självständigt, och de sparkade mig ut ur huset. Utan arbete och ett ställe att leva, var jag tvungen att överleva. Det var därför jag försökte bo i ett kloster. Jag bodde långt från staden i en liten by med andra kvinnor. Det fanns inga män här. Jag bestämde mig för att bo här för att överleva, men jag vill fortfarande ha en familj, jag vill inte leva här för alltid. Nyligen bestämde jag mig för att sluta och flytta till min syster. Men jag förstår att det här inte är länge ... Och jag måste ta reda på vad jag ska göra nästa. Därför bestämde jag mig för att hitta kärlek online medan jag är här.

Om min partner


Jag letar efter en vuxen som redan vet vad han vill ha från livet. Han har livsmål. Och i första hand kommer han att ha en familj!
Jag är en oerfaren tjej, och jag vill att min man öppnar för mig en ny värld och visar mig vilken kärlek som är! Jag delade mitt liv med erfarenhet av mig och blev inte bara min partner utan också min bästa vän! Emotionell anslutning är också mycket viktigt för mig.

Profil-info


Hobbies: Jag är en kreativ person. Sedan barndomen tyckte jag om att skriva dikter och teckna. Jag är inte professionell i detta, men jag gillar att investera mina känslor i den. Matlagning är också min kopp te, speciellt jag gillar att laga söta bakverk! Min signaturrätt kallas Yummy Fingers. Och av någon anledning har jag alltid varit lockad till fotboll på TV !! Jag gillar att titta på ett spel !! Jag tror att du inte kommer att bli uttråkad med mig
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: förhållande, vänskap, familj, äktenskap, resa