Ellen - Jönköping

 
Add to favorites dating club Jönköping
Användare ID: 55480
Det är helt gratis! Kontakta Ellen för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 112 lb - 51 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Frisör
 
 
 Ellen - Jönköping ценная 

Se_också

 
Elin - Kristianstad
Tuva - Växjö
Ella - Lidingö
Charlotta - Visby
Om mig själv


Vem vill träffa:
Tja, det här är verkligen svårt att berätta för vem jag vill träffa. Det val jag gör definitivt beror inte på utseende, för jag vet att vi älskar med hjärta och själ inte med ögon och hjärna. Men samtidigt måste han se på sig själv och ha bra sätt) ja, åtminstone när vi äter middag med släktingar :) lol Förvisso borde du veta minst en dikt och läsa den för mig) Som alltid hade en dröm när min man läser de diktar till mig medan vi har romantisk middag i vår lägenhet omgiven av miljoner ljus)) mmm Nu ser du vad som är den viktigaste kvaliteten för mig i min man ?? Ja, att vara romantisk))) Hoppas du gillar att behaga din kvinna med ömhet och passion?))) Men inte för mycket romantik) Allt borde vara måttligt)

Om min partner


Du kanske verkar som jag är för ung för att vara här, men vill berätta för dig att för kärlek finns det inga åldersbarriärer och vi vill älska oavsett hur gammal vi är och var vi lever eller har jag fel på det uttalandet? ? Berätta också, du är säker på främmande fru?
Så hoppas att du kan gratulera mig !! Som igår blev jag befordrad och nu är jag huvudansvarig i skönhetssalong)) Jag väntade just nu i några år! Och nu är fler dörrar öppna för mig i min framtida karriär, även utomlands :) Hoppas du inte tror det här är hemskt yrke att välja?)) Så mitt hår är alltid perfekt och jag gillar att titta på mig själv. Det betyder att jag äter hälsosam mat, har inga dåliga vanor och tror att en sådan livsstil kommer att garantera för mig och min man friska barn och långt liv ... eller familjeorienterad hälsosam dam inte för dig?
Jag hörde att en man föredrar damer som älskar klubbar och ha kul med vänner hela natten ... ja, om du behöver en sådan typ av kvinna är jag definitivt inte för dig ((Hmm ... och sista fråga till dig: Är du mogen att skapa familj med sådan ukrainsk kvinna?)

Profil-info


Hobbies: sporter
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Familj