Cleo - Nässjö

 
Add to favorites dating för sex Nässjö
Användare ID: 51746
Det är helt gratis! Kontakta Cleo för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Nässjö
Civilstånd: som är änka
Barn: ett
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: manikyrist
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Wilma - Uppsala
Märta - Västervik
Molly - Eskilstuna
Cecilia - Umeå
Om mig själv


Jag är ärlig och trogen ukrainsk kvinna. Jag har ett bra hjärta. Jag är trött på att vara ensam och vill ha lycka och kärlek. Min familj och vänner säger att jag är klok. Kanske beror det på att jag måste vara stark i mitt liv, för att jag tar upp min son ensam. Min son är redan vuxen och nu kan jag leva för mig själv. Jag tror att vi måste främja samhället och hjälpa varandra. Så kan jag beskriva mig själv. Jag är lugn, och jag gillar att skapa tröst kring mig.

Om min partner


Jag letar inte efter en idealisk person, först och främst måste han vara en gentleman och måste respektera sin kvinna. Min man måste förstå mig och vara lojal, snäll, ärlig, öppen. Jag vill vara min älskade och den enda kvinnan för honom. För min del lovar jag att vara sant mot honom. Jag vill dela min glädje att leva med honom, och jag vill börja en lycklig familj med honom. Jag tar hand om vår familj och skapar en bra atmosfär i vårt hus.

Profil-info


Hobbies: Jag har många intressen och att lista dem alla skulle ta för mycket utrymme. Därför kommer jag bara att nämna några av dem: Fiske och resor Jag skulle vilja besöka Bulgarien och Turkiet och göra några bra bilder, utomhusaktiviteter båtliv på sjön kan vara så kul.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Vänskap, Kommunikation, Möte, Familj