Charlotte - Jönköping

 
Add to favorites datingsida Jönköping
Användare ID: 16971
Det är helt gratis! Kontakta Charlotte för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'10 "- 177 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Ockupation: frisör
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Emelie - Landskrona
Marianne - Simrishamn
Lykke - Malmö
Stina - Härnösand
Om mig själv


Jag föredrar att folk ska ta reda på sig själva om mig och min personlighet men jag vill att du ska veta säkert att jag är en rätt kvinna som söker djup och passionerad kärlek. Jag är mycket sällskaplig och kreativ person. Jag tycker om att vara med min väns företag. Jag älskar livet och jag älskar att skratta. Jag tycker att bra humör är en integrerad del av ett bra liv och en framgångsrik karriär. Jag är en optimist. Sinnestillstånd efter min mening påverkar våra liv och det här är min optimistiska humör, som verkligen hjälper mig i mitt liv att bli framgångsrik och glad. Jag älskar att ta hand om de älskade människorna. Den personen som blir min man kommer att vara den första som känner denna omsorg och kärlek. Men förutom att ge känslor, älskar jag känslan av att komma tillbaka. Det finns mycket utrymme i mitt hjärta för min kärlek och min älsklingas kärlek. Jag är en sådan romantisk personlighet som jag är redo att göra till min älskade konstanta överraskningar och jag älskar överraskningar själv. Jag älskar särskilt plötsliga gåvor och blommor. Det är alltid så trevligt det lilla

Om min partner


Mannen jag letar efter måste vara den allra speciella. Jag tror att när vi ser varandras profil blir det inte bara att titta på det och gå igenom! Jag tror på ödet och jag tror verkligen att mitt öde väntar på min älskade att komma efter mig. Jag är en romantisk dam. Jag drömmer om min framtid älskade hela tiden. Jag föreställer mig att han är en god och kärleksfull man och jag hoppas att han skulle vilja ha barn. Jag ser min älskade som en målorienterad person, kung hjärta med god humor och den som ska ta hand om mig.

Profil-info


Hobbies: Jag är frisör och jag måste säga att det inte bara är mitt jobb utan också den främsta hobbyen. Jag älskar att göra lite snygg frisör. Jag tror att människor som är tacksamma för mitt arbete, ger mig inte bara pengar, men de ger mig mycket mer! Det bästa jag någonsin sett är mina klients ögon tittar i spegeln och säger hur vackert de är. Det är den bästa belöningen för mig, mina kunder. Men jag gillar inte bara mitt jobb. Jag gillar så olika saker som bowling eller skridskoåkning. Jag tycker att det är ett bra sätt att njuta av att göra det och träna muskler för att vara i bra form. Och jag gillar också bowling. Särskilt jag gillar att gå och spela med mina vänner. Jag kan inte säga att jag är den bästa spelaren men jag lär mig och jag måste säga att jag gör det med framgång.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap, seriösa relationer, dating