Charlotte - Enköping

 
Add to favorites dating för äktenskap Enköping
Användare ID: 17596
Det är helt gratis! Kontakta Charlotte för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Enköping
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 164 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: ljusbrun
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 
 было без Charlotte - Enköping невероятно! 

Se_också

 
Freja - Märsta
Johanna - Skövde
Sofia - Hässleholm
Olivia - Laholm
Om mig själv


Jag pratar sällan om mig själv. Jag gillar när andra människor bedömer min personlighet enligt de saker jag gör i mitt liv. Jag kan säga att jag är en mycket snäll, lugn och artig dam. Jag vet att jag kan vara en mycket bra fru och en person som bryr sig om relationer och lägger all sin själ i dem. Jag är en fin dam som tror på drömmar. Jag är en jobbig, kreativ och ansvarsfull tjej. Jag ger inte upp i svåra ögonblick och jag tror att varje dag är full av olika överraskningar och vi måste vara redo för dem. Livet är för kort för att göra något mindre än att leva det fullt ut och njuta av varje minut.
Jag gillar modellering och design av kläder. Min dröm är att ha en egen kollektion av klänningar i framtiden. Men jag behöver en inspiration i mitt liv, en riktig ren stor kärlek. Kan du hjälpa mig med det? Jag är förtjust i sport. Jag gillar att simma, jogga. Jag gillar vandring och spenderar tid utomhus. Jag är väldigt bra på att laga speciellt öknar. Men jag behöver en man som kan smaka på alla de läckra sakerna, för om jag äter allt jag lagar, kan jag bli väldigt fet ... haha ​​... och du kommer inte att vara uppmärksam på mig.

Om min partner


Jag har tur om du fortfarande läser informationen i min profil. Jag är inte en mycket krävande person, allt jag frågar är ärlighet, engagemang och lojalitet. För mig är det ingen viss kvalitet som min man borde ha. Hans höjd eller vikt är inte viktig för mig. Det viktigaste är hans inre värld, hans inställning till mig.

Profil-info


Hobbies: utforma kläder