Celine - Sigtuna

 
Add to favorites dating kvinnor Sigtuna
Användare ID: 74170
Det är helt gratis! Kontakta Celine för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Sigtuna
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Ockupation: arkitektdesigner
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Siri - Gävle
Berit - Uppsala
Iris - Stockholm
Elvira - Trollhättan
Om mig själv


Min natur är balanserad och kombinerar både tankeväckande och avgörande sidor, faktiskt 50/50-så det här är jag. Den andra bra kombinationen i mig är att jag är både en bra lyssnare och en lätt talare. Jag är en hängiven och uppriktig person. Jag är en feminin, respektfull och mild kvinna med min man. Jag är en person som föredrar en hälsosam livsstil och naturlig mat, och jag har inte dåliga vanor. Jag är välorganiserad, jag tror att livet är bra när sakerna är i ordning - dock är spontan romantik alltid välkommen!

Om min partner


Jag vill ha en sådan man, som alltid kommer att stödja mig. Jag vill känna mig som säkerhet som bakom en stenmur när vi är tillsammans. Jag vill att han ska vara ärlig, lojal, förståelse, omtänksam och självklart kärleksfull. Jag tror att starka relationer bygger på ärlighet, förståelse och respekt. Jag vill hitta en partner med god humor. När du skrattar åt dina problem kommer de att försvinna snabbare än du kan ens föreställa dig. Jag vill titta på min partners ögon och inse att han är fortsättning på mig själv. Jag vill att han ska vara en riktig gentleman.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar sport, som jogging, aerobics. Jag gillar att läsa historisk och klassisk litteratur, böcker om psykologi och att titta på filmer. Jag gillar handarbete, som sy och stickning - alla dessa saker ger nöje och avkoppling. Jag tycker om olika typer av musik, men mestadels pop och klassisk musik. Jag gillar verkligen teatrar, olika shower och utställningar med djur. Jag tycker om att lära mig nya språk och vara i naturen.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap, seriösa relationer, dating