Bianca - Landskrona

 
Add to favorites seriöst förhållande Landskrona
Användare ID: 33045
Det är helt gratis! Kontakta Bianca för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Landskrona
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 166 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Inspektionsförsäkring
 
 
 разместить своем Bianca - Landskrona очень ценная 

Se_också

 
Pia - Skara
Thea - Lidköping
Linda - Borlänge
Meja - Ludvika
Om mig själv


Jag är en kvinna med öppet sinne, jag gillar inte att ljuga och jag gillar inte när människor ljuger för mig. Jag tycker inte om att förolämpa människor. Jag kan alltid hjälpa till i svåra situationer. Jag är väldigt seriös om de människor som är kära för mig. Jag är mycket ansvarig. Jag gillar inte att lämna allt för sista stunden. Jag är också väldigt kreativ. Jag har läst många böcker. Jag är mycket punktlig; Jag gillar inte att vara sen. Jag älskar min familj, släktingar och vänner. Många av mina vänner säger att jag är väldigt positiv och glad dam. Jag ler alltid, gillar inte att vara ledsen. Jag tror att vi bara har ett liv och vi måste leva det ljusa och vackra.
Jag gillar att tillbringa tid med mina vänner, koppla av, sitta på kaféer, att besöka nya restauranger. Jag är en väldigt varm person.

Om min partner


Nära mig vill jag se en stark, välbyggd man som kommer att veta vad han vill ha ur livet. Min partner borde ha en humoristisk känsla, bra stabilt arbete. Han måste vara punktlig som I. Det viktigaste är att vi i vår relation ska vara ansvariga. Min partner måste lita på mig. Han måste respektera mig och min familj. Han bör ta allvarlig hänsyn till sitt val och han måste veta vad han vill ha i livet. Det måste alltid förstå mig. Han borde vara en bra man jag och han måste älska våra barn.

Profil-info


Hobbies: simning
Åldersgräns: från 30 till 41 år gammal
Dating mål: äktenskap