Barbro - Jönköping

 
Add to favorites dating killar Jönköping
Användare ID: 57349
Det är helt gratis! Kontakta Barbro för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: röd
Kroppstyp: smal
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: studerande
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Matilda - Katrineholm
Siv - Jönköping
Emilia - Stockholm
Maria - Karlshamn
Om mig själv


Gud berövade mig inte av den naturliga skönheten, slankheten och charmen. Förutom detta är jag en bra, snäll och varmhjärtad person. Jag oroar mig alltid för andra som försöker hjälpa dem som behöver, och när det finns en sådan möjlighet. Jag lever med känslor och jag försöker alltid skapa skönhet runt mig själv och försöka skapa humör på alla möjliga sätt. Jag älskar semester och roligt, jag gillar att ta emot gäster.
Min hobby är beading. Jag är förtjust i matlagning och jag älskar att laga mat för mig själv och vänner. Jag försöker också så ofta som möjligt att fotografera och fotograferas med vänner - det är alltid roligt och känslomässigt. Nyligen började jag samla julleksaker. Jag kallar det inte som en hobby, men jag är väldigt intresserad av det)). Du borde titta på min video i min profil för att känna mig bättre. Eller fråga mig något)).

Om min partner


Jag vill träffa en man som kommer att uppskatta min inre värld och förstår mig. Han borde kunna vara vänlig, tålmodig, diskret och förståelse, och inte tillåta sig att höja sin röst i en tvist. En man måste alltid vara klok och kunna hitta en kompromiss i svåra situationer. Jag gillar romantiska män som vet hur man uppskattar skönheten och visar sina bästa känslor. Ingen yttre skönhet men charm och mod är viktigare för mig.

Profil-info


Hobbies: ritning, läsning, historia
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: flörta, äktenskap, vänskap