Alva - Oskarshamn

 
Add to favorites datingsida Oskarshamn
Användare ID: 94760
Det är helt gratis! Kontakta Alva för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Oskarshamn
Civilstånd: skild
Barn: ett
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Iris - Oskarshamn
Linnéa - Lerum
Felicia - Stockholm
Viola - Åkersberga
Om mig själv


När det gäller min karaktär kan jag prata mycket om det här men nu vill jag att du ska berätta det viktigaste som du borde veta om mig)
Jag är en gudperson, ibland är det svårt att säga om dig själv, men jag kan verkligen ladda min personlighet så), jag gör aldrig dåligt jag uppskattar alla slags människor och jag hjälper alltid i svåra situationer!
Jag gillar att fiska, camping och spendera min tid utomhus. Jag älskar aktiva typer av sport. Samtidigt är jag väldigt lugn och jag skulle vilja tillbringa min kväll med min älskade liggande på gräset och titta på stjärnorna. Jag hörde stjärnor kan göra våra drömmar verkliga.

Om min partner


Det är inte lätt att säga vad exakt man borde vara med mig. Men jag vet säkert att han också borde vara trogen. Det är viktigt att jag respekteras av min man. Det blir bra om min framtida man har en bra humor och kan få mig att le. Det är ett av många sätt att vinna mitt hjärta. Jag kommer att vara glad om min man också kan laga mat och kan vara romantisk hela tiden men inte bara för några dagar av vårt förhållande.)

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: seriöst förhållande