Adele - Halmstad

 
Add to favorites dating killar Halmstad
Användare ID: 29871
Det är helt gratis! Kontakta Adele för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Halmstad
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: frisör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Mila - Simrishamn
Emilia - Umeå
Jessica - Marstrand
Lovisa - Stockholm
Om mig själv


Jag är mångsidig ukrainsk kvinna så du borde veta att du aldrig kommer att bli uttråkad med mig. Min största hobby är resor. Jag gillar att utforska nya platser. Jag har inte varit utomlands mycket, men jag drömmer om att se världen. Nu reser jag mycket i barnhemmet i Ukraina och måste erkänna att det finns så mycket att utforska här. Jag älskar också camping, gym, aktiv livsstil. Hoppas du tränar inte svettkonvergens.
Jag är inte här för några virtuella oändliga konversationer om ingenting med några fans. Jag vill skapa ett normalt familjeliv så snart som möjligt. Hoppas att du inte är en av de tidskrävare som bara letar efter kul här.

Om min partner


Jag är allvarlig och jag vet väl vad jag vill ha från livet så leta efter en man på denna datingsida, som är allvarlig i sin sökning.
Min framtida man är ärlig och öppen, han är mogen och vet hur man behandlar kvinna, det skulle vara bra om han har starka händer för att skämma bort mig med bra massage ibland. Min perfekta man kan få mig att le och få mitt hjärta att slå snabbare och tänka på honom. Vi vet aldrig var är vår rätt person, låt oss försöka se vad som kommer ut ur det.

Profil-info


Hobbies: läsa böcker, handgjorda, matlagning
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Vänskap, marrige, resa