Yvonne - Västervik

 
Add to favorites dating club Västervik
Användare ID: 49902
Det är helt gratis! Kontakta Yvonne för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Västervik
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Majken - Göteborg
Olivia - Karlskrona
Linn - Jönköping
Gunnel - Trelleborg
Om mig själv


Jag är väldigt känslomässig ukrainsk kvinna och jag gillar verkligen att dela mitt intryck. Jag är ung mamma men det betyder inte att jag har passivt sätt att leva. Jag gillar verkligen att experimentera och prova nya saker. Jag är öppen och jag föredrar att bygga ärliga och tillförlitliga relationer med folket. Jag arbetar ibland som en modell men jag ägnar inte all min fritid till detta yrke. Mina hobbyer lagar mat, dansar i köket och spenderar tid med mitt barn.

Om min partner


Uppriktigt sett hoppas jag hitta på en webbsajt på webbsidan en man som kan visa mig riktig passion och romantik på samma gång. Jag vill känna kemi mellan oss. Min framtida partner är ansvarig, snäll och optimistisk man. Jag gillar inte riktigt när en person koncentrerar sig på dåliga saker. Det är trevligt att veta att du har en egen hobby som höjer ditt humör och gör dig lycklig! Vill du dela med mig?

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att upptäcka nya saker och förbättra mina färdigheter. Jag är också intresserad av att lära mig turkiska språket. Jag gillar modelleringssfär.
Åldersgräns: från 30 till 75 år gammal
Dating mål: Mitt mål är att hitta en mogen man som hade erfarenhet av relationer tidigare, vem ska vara öppen och öppen med mig, som inte kommer fuska eller ljuga! Och jag kommer att göra detsamma för honom.