Yvonne - Vänersborg

 
Add to favorites flickor Vänersborg
Användare ID: 78093
Det är helt gratis! Kontakta Yvonne för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Vänersborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: bröllopsorganisatör
 
 
 извиняюсь, Yvonne - Vänersborg 

Se_också

 
Rut - Enköping
Gun - Uppsala
Maria - Västerås
Lovis - Upplands Väsby
Om mig själv


En bra kvinna inspirerar en man, en strålande kvinna intresserar honom, en vacker kvinna fascinerar honom, men en kvinna som jag, får den. ))
Jag är en hopplös romantiker, och tror att jag kan hitta kärlek, trots att du inte litar på datingwebbplatser. Men kvinnans intuition berättar för mig att jag kommer att kunna hitta sin man. Jag är väldigt snäll, öppen och feminin tjej, och i hjärtat finns ingen plats för ilska, lögner och oärlighet. Jag förstår inte otrohet, förräderi och lögner, därför konfigurerad till ärligt, öppet förhållande byggt på förtroende och ömsesidig respekt. Alla mina vänner känner mig som någon som alltid kommer att hjälpa till till nackdel för sig själva och i kärlek ger jag mig alltid helt. Min princip är att du inte kan älska lite eller lite, bara 100%. Kärlek är passionerad och romantisk känsla, men en bra humor gör dem ännu bättre. Vad kan vara bättre, att förbättra relationerna än att skratta ihop?
Så redo att ge upp i mina armar?

Om min partner


Jag letar efter min speciella man som inte bara ger glädje åt mig, men delar också de djupa känslorna, ambitioner och önskemål. Att välja en man som en enda älskare dumma. Jag tycker att du ska genast hitta den nära person, med vilken du kommer att vara bekväm. Jag tror på äktenskap baserat på sann kärlek, ömsesidig respekt, ärlighet, omsorg och ömhet. Vill träffa en stark man som kommer att vara värdig för att övervinna livshinder, men samtidigt kommer han inte vara rädd att vara tillgiven med mig. Passion är också viktig för mig, jag gillar aktiva och energiska män, som kan uppfylla alla mina förbjudna önskningar. Kan du göra?

Profil-info


Hobbies: Självförbättring. Jag älskar experimenten och ny kunskap
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: träffa en pålitlig ärlig man med vilken jag delar de bästa stunderna i mitt liv