Wilma - Lidingö

 
Add to favorites dating för förhållande Lidingö
Användare ID: 69562
Det är helt gratis! Kontakta Wilma för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Lidingö
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: FASTIGHETSMÄKLARE
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ebba - Enköping
Pia - Gävle
Hilma - Östersund
Matilda - Uppsala
Om mig själv


Jag heter Rokosolana, jag är glad att du har kommit till min sida och är nu intresserad av min profil. Jag är en passionerad, romantisk, mild dam. Jag jobbar som fastighetsmäklare, både i mitt land och i andra länder. Så jag bestämde mig för att hitta kärlek på en utländsk datingsida. Du vet att våra män inte kan behandla kvinnor med respekt, kärlek och kärlek. Eller kanske bara freaks stöter på min väg. hehhe
Jag vet att utländska män vet hur man gör en kvinna lycklig, de kan ge henne tröst, värme och mysighet. Därför bestämde jag mig för att ta ett sådant steg som registrerat här för att hitta min lycka och hitta kvinnlig lycka som en familj och älskade man i närheten.

Om min partner


Jag har ingen ideal man. Det viktigaste att mina män aldrig slog en kvinna, barn. Din längd och vikt är inte viktigt för mig, det viktigaste är att du är en bra man och vi har en relation och kärleksrelationer. Jag hoppas att du inte blir stulen av en annan kvinna, och du väntade fortfarande på mig. Snälla, släpp inte tid och börja datera just nu !!

Profil-info


Hobbies: Titta på filmer, dansa, sport, simning, resor
Åldersgräns: från 30 till 49 år gammal
Dating mål: träffa mannen i mina drömmar