Wilma - Borås

 
Add to favorites dating kvinnor Borås
Användare ID: 82108
Det är helt gratis! Kontakta Wilma för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Borås
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: administratör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Viktoria - Enköping
Novalie - Göteborg
Mona - Kalmar
Gunnel - Laholm
Om mig själv


Jag är ganska välvokad, taktfull, snäll och jag kan säga att jag är en sann drömmare. Jag är väldigt lättillgänglig person; det är inte ett problem för mig att hitta nya vänner eller beundrare, kanske det är därför jag inte lyckas. Jag är väldigt begåvad och jag försöker alltid göra mitt bästa för att vara första överallt. Dessutom kan jag jämföra mig med kejsarinnan; det är lätt för mig att uppfatta de oförutsägbara händelserna i mitt liv, jag kan vara en mästare på mig själv. Men aldrig desto mindre drömmer jag ofta om vänlig stor familj, om eget hem och ljusliv.

Om min partner


Jag väljer noggrant min livskamrat och jag är inte ledsen för tiden. Jag vill hitta en sann man, som kommer att vara nära mig i allt. Han ska vara försiktig, lättgående, känslomässigt stabil och taktfull. Jag vill att han ska göra min lyckliga. Jag vill känna mig själv sant dam, jag vill bli en bra fru, hushållerska och en oförglömlig älskare. Jag hoppas att vi blir den lyckligaste familjen i världen

Profil-info


Hobbies: Jag kan säga att jag är mycket aktiv person och har många intressen: Jag gillar att läsa mycket mycket; Jag föredrar fantasi till stora tråkiga romaner. Förutom att jag gillar att dansa, gå på info sport, besöka teatrar, biografer och olika utställningar. Vandring, camping, sport, poesi, teckning och spela gitarr.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: romantik, äktenskap, resor