Viola - Halmstad

 
Add to favorites dating kvinnor Halmstad
Användare ID: 33584
Det är helt gratis! Kontakta Viola för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Halmstad
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 126 lb - 57 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: röd
Kroppstyp: medel
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: En sjuksköterska
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Amelia - Växjö
Celine - Helsingborg
Lena - Helsingborg
Greta - Malmö
Om mig själv


Sweetheart, har du inget emot att kommunicera med mig i singel chatroom? Jag är en snäll och känslig tjej. Jag älskar homeliness. Jag gillar inte bullriga företag. Jag föredrar att inte sitta still. Jag gillar att lära känna världen. Jag vet alltid vad jag vill ha från livet. Jag vill verkligen uppnå en stor framgång i livet. Jag är en lyhörd flicka. Jag kommer aldrig att lämna en nära person i ett problem. Jag är en intressant samtalsman och en pålitlig vän. Jag hoppas att online datingsida hjälper mig att hitta en bra kille för att skapa en familj! Missa inte chansen att lära känna mig på datingsidan!

Om min partner


Den vackra kvinnan för äktenskap söker en trogen och hängiven man som kommer att stödja och förstå henne i en svår situation. Jag behöver en man som vet hur man ska vara omtänksam och uppmärksam. Han borde älska barn. Jag drömmer om att träffa en person som kommer att uppskatta, älska och respektera mig. Jag vill att min andra hälft ska njuta av att resa och ha en bra humor. Min mans lojalitet är mycket viktigt för mig. Jag vill vara säker på honom. Jag tror att dejtingssidorna hjälper mig att träffa min framtida man som jag kommer att uppskatta och älska. Missa inte chansen att bekanta dig med en av ensamstående kvinnor!

Profil-info


Hobbies: Jag är förtjust i att resa. Jag drömmer om att besöka alla länder. Jag älskar att laga mat. Jag gillar att titta på filmer. Jag gillar att spendera tid med mina vänner.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: romantik, gift