Tyra - Kungälv

 
Add to favorites datingsida Kungälv
Användare ID: 84449
Det är helt gratis! Kontakta Tyra för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kungälv
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 101 lb - 46 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: studerande
 
 
 Tyra - Kungälv мне 

Se_också

 
Amanda - Katrineholm
Edith - Lerum
Viktoria - Stockholm
Majken - Gävle
Om mig själv


Jag är en lycklig person. Jag vet hur man inte sulker, inte är arg på ödet och inte kritiserar vädret, politikerna och valutakursen, jag lyckas hålla en aura av harmoni, lätthet och lugn. Jag älskar det här livet, jag är glad att mina nära människor är friska, och mina släktingar träffas alltid och kommunicerar med mig, mina underbara vänner, liksom en stor cirkel, känner till vem vi besöker den litterära cirkeln och utställningen av artister.
Jag studerar engelska, och jag läste redan böcker i originalet för att bättre förstå språket, såväl som bättre förstå. Jag gillar att hjälpa människor, och en gång i månaden går jag med mina vänner till skydd, tar med mat, klädleksaker. Lycka och ensam det här är två känner det jag känner just nu, så jag bestämmer mig för hur man träffar en seriös man från utlandet om jag har ett livligt livschema, naturligtvis det bästa datingsidan för singlar där många seriösa brudar söker de slaviska fruarna.

Om min partner


Jag vill hitta en seriös och ärlig man som kommer vara min bästa vän, en nära vän, kärlek, min lycka. Jag letar efter en riktig man som är stark i ande som är psykiskt stabil i alla situationer. En person som inte gillar konflikter och skandaler och kan hitta en kompromiss i allt. Jag vill att min man ska vara romantisk, för att han vill ta emot blommor inte bara för födelsedagen men precis som det vill jag ha kaffe på sängen på söndagar och även en liten chokladkaka under kudden. Jag gillar romantik, det är vackert. Det verkar för mig att på denna datingsida många anständiga och seriösa män för äktenskap, eftersom vi i dag möts och bekanta sig via datingsidor och det här är det enda sättet att hitta en utländsk man.

Profil-info


Hobbies: fotografi, målning, visage, kulturologi, läsning
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: relation, vänskap, kärlek, äktenskap, resa, liv i kärlek och förståelse