Tyra - Borås

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Borås
Användare ID: 88589
Det är helt gratis! Kontakta Tyra för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Borås
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: svart
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Veterinär
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ann-Christin - Kiruna
Stina - Boo
Irene - Örebro
Stina - Ludvika
Om mig själv


Jag är seriös och familjeorienterad kvinna. Jag är öm kvinna som tror på kärlek och lycka. Jag bryr mig, charmar, snäll och trogen. Jag gillar det här livet och försök aldrig vara tråkigt!
Jag gillar att vara ute på naturen, simma, läsa, titta på filmer. Och jag älskar att resa! Det här är min passion och jag drömmer om att se världen. Jag har redan varit på några ställen, gillar att träffa nya människor och att lära mig ny kultur!
Jag skulle vilja ge all min kärlek, omsorg, ömhet och uppmärksamhet åt älskare. Låt oss träffa och börja vår kärlekshistoria!

Om min partner


Jag vill hitta en man som kan värdesätta, respektera, älska och vara uppriktig med sin partner. Jag hatar lögner och insincerity. Om två personer är tillsammans borde de göra allt för att göra varandra lyckliga och inte tvärtom. Jag strävar efter att hitta en man inte bara av ord utan också av handlingar. Jag ser styrka av karaktär i den, jag tror att en man borde kunna hålla sig till sina ord.
Jag tror att mannen borde kunna föra romantik och passion i hans kvinnas liv. Jag vill hitta konstantitet och stabilitet och jag tror att en man som vet vad ensamhet i själen skulle förstå mig. Jag vill träffa en riktig man med vilken jag kommer att kunna göra speciella saker för oss - att resa runt hela världen, att skratta över dumma skämt)) och kunna dela de ämnen och åsikter som ingen skulle förstå förutom oss . Bara snuggling framför tv som håller varandra i handen och kramar skulle vara värdefullt för mig.

Profil-info


Hobbies: pole dance
Åldersgräns: från 30 till 85 år gammal
Dating mål: äktenskap, långsiktiga relationer