Thea - Södertälje

 
Add to favorites dating för äktenskap Södertälje
Användare ID: 56805
Det är helt gratis! Kontakta Thea för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Södertälje
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 4'12 "- 152 cm
Vikt: 93 lb - 42 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: sport expert
 
 
 прощения, Thea - Södertälje 

Se_också

 
Svea - Piteå
Alice - Gävle
Nathalie - Karlskrona
Charlotta - Linköping
Om mig själv


Att lägga mina data för registrering, visualisera att detta kommer att hjälpa mig att träffa rätt man i livet. Jag tror att det är tillräckligt för mig att vara ensam ukrainska dam till min ålder, det är nog att stänga eller för mycket besviken. Det är min tid att starta en ny sida 2017. Jag är inte fan av horoskop. men jag tror att stjärnor, självförtroende och optimistisk synvinkel hjälper mig i livet att uppnå mål. Jag är yoga tränare. Jag kör bil, vila och flyga utomlands, men jag vill göra den i par.

Om min partner


Jag försöker verkligen söka omsorg, älska, respektera mig och min familj, målmedvetna, fullt ansvarig, gladlynt, det var huvudet på hans familj, han älskade att resa. Min man skulle älska sport, för att hälsa i hälsan. Jag menar inte att han borde vara mycket passform, men jag delar en hälsosam livsstil och vill träffa en man som är familjeorienterad, älskade att förbättra sig och verkligen bryta den ensamma och ensamma livstilen. Jag vill ha ett seriöst förhållande. Spel är för stygga unga tjejer.

Profil-info


Hobbies: Det finns så många saker att göra, hela livet kommer inte vara tillräckligt, laga mat, läsa, sova, dra, simma, dansa, sträcka, titta på filmer, reser, fönsterhopping
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: seriöst förhållande, äktenskap, tillsammans reser