Thea - Göteborg

 
Add to favorites dating för äktenskap Göteborg
Användare ID: 27709
Det är helt gratis! Kontakta Thea för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
 
 
 
 Спасибо! Thea - Göteborg 

Se_också

 
Nova - Stockholm
Astrid - Eskilstuna
Helena - Norrtälje
Karin - Luleå
Om mig själv


Jag är säker på att du tycker att jag är väldigt ung och inte så erfaren. Men jag är seriös i min sökning av min älskade, eftersom familjen är väldigt viktig för mig och jag kan inte föreställa mig mitt liv utan kärleksfull och vänlig familj och utan omsorg, snäll och härlig man som kommer att älska mig precis som jag kommer att göra! Jag är charmig, lätt går, glad, snäll, anständig och mild dam.
Jag gillar musik och dans, skratta och roa, jag njuter av kontakten med naturen och dess fauna, gör utomhussporter, promenera barfota längs stranden och titta på solnedgången med ett bra företag. Jag gillar att simma och jogga, gå på bio och musikevenemang.

Om min partner


Min dröm är att skapa en underbar familj baserad på sanning, riktig kärlek, medkänsla, vänskap, lojalitet och ärlighet !!!! Jag vill njuta av mitt liv med min älskare, vi lever bara en gång, men om vi gör allt rätt, är en gång tillräckligt !! Jag skulle vilja träffa en mycket kärleksfull och speciell person. Jag letar efter någon som är intresserad av kärlek, romantik, och så småningom är min man och kärleksfull far för våra barn. Jag letar efter den speciella personen för att slutföra livet med. Så alla som är riktiga, seriösa och vem har riktigt intresse för mig kan maila mig och vi kan prata.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person