Sofie - Göteborg

 
Add to favorites dating för förhållande Göteborg
Användare ID: 14410
Det är helt gratis! Kontakta Sofie för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: svart
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Sally - Västerås
Ingrid - Kristianstad
Ebba - Skellefteå
Melissa - Gävle
Om mig själv


Jag håller med. Jag försöker att min glamour och femininitet ska reflektera runt mitt hem på gatan i samhället. Mitt liv är lyckligt, men den saknade ingrediensen är delningen av kärlek med ett sant livs partner.
Jag drömmer om kärlek, familj, barn. Jag är mycket sällskaplig, glad och omtänksam. Jag har många intressen. Ditt liv med mig blir inte tråkigt. Jag kommer att fylla den med glädje, glädje och kärlek. Jag hoppas att träffa en intelligent man med en god känsla för humor, allmänt s och vänlig, som älskar barn, som drömmer om en lycklig familj, som är redo att ge mig sin omsorg, hängivenhet, kärlek och värme och till gengäld kommer jag att ge honom allt jag själv.

Om min partner


Jag gillar de öppna, snälla männen som vill ha en relation med en ung, vacker tjej! Vill ha män att vara snäll och respektfull mot mig. Gav mig din kärlek och tid. Jag gillar att vänta på min man och ibland bortskämd. I gengäld ska jag tacka honom på alla sätt. Jag älskar intelligent, omtänksamt .. Jag vill verkligen hitta dig i händerna på de bästa männen i världen! Jag beundrar stark, självsäker, intelligent man. Jag vill respektera min man, för att vara stolt över honom. Och kommer också att försöka bli drömkvinnan.

Profil-info


Hobbies: Mina helger föredrar jag att spendera aktivt, fitness, möte med mina vänner. Jag gillar att dansa, sjunga i karaoke, bra restauranger.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: att gifta sig och flytta till landet till sin älskade man