Siri - Linköping

 
Add to favorites dating club Linköping
Användare ID: 98704
Det är helt gratis! Kontakta Siri för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Linköping
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: skattepolisen
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Amanda - Göteborg
Maja - Malmö
Greta - Upplands Väsby
Sofia - Karlskrona
Om mig själv


Jag är en snäll och öppen kvinna. Jag är lugn i naturen, jag gillar inte att bryta mig. Jag gillar verkligen att resa, upptäcka nya horisonter. Jag tror att en person alltid ska lära sig något nytt. En kvinna ska inte bara vara vacker, men också intelligent, utbildad. Det är nödvändigt att läsa och utveckla din personlighet.

Om min partner


Jag kommer definitivt att träffa min enda och älskade man, oavsett hur gammal han är och var han bor. Kanske vi kommer att träffas i planet när jag flyger igen på min semester, kanske kommer det att bli en annan plats, kanske den här sidan, jag vet inte, men jag tror att vi kommer att träffas! Jag vill bryta hans ensamhet och hitta en bra man, som kommer att älska mig, vill dela med mig en lycka att leva tillsammans och en lycklig familj.

Profil-info


Hobbies: En av mina främsta hobbyer är broderi, jag gillar att brodera stora och vackra målningar, ikoner med pärlor. Jag försöker hålla mig i form och det är därför jag går på morgonen, jag gillar att göra sport. På min fritid träffar jag med mina vänner, jag går på bio, till de underhållande centra, vattenparker med min son.