Sigrid - Borås

 
Add to favorites dating för äktenskap Borås
Användare ID: 49160
Det är helt gratis! Kontakta Sigrid för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Borås
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Fotograf
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Siri - Boo
Emma - Gävle
Britt - Eksjö
Maja - Sölvesborg
Om mig själv


Jag är en mycket aktiv dam med mycket positiva syn på livet. Livet är underbart och jag värdesätter varje ögonblick av det. Jag vill bara hitta en riktig man som delar mina positiva känslor med. Jag jobbar med människor och det är därför jag är mycket kommunikativ och öppenhjärtad person som delar sitt goda humör med alla. Jag är en bra vän och det är därför som folk litar på mig. Jag hoppas att jag kan vara en bra fru och mamma och det är därför jag är här på denna sida.

Om min partner


Min man borde vara .... Perfekt??? Idealisk??? Under ett perfekt tillstånd eller tillstånd finns det en sömlös integrering och funktion av alla element och komponenter. I ljuset av denna definition är perfektion inte möjlig. Vi strävar efter perfektion. Vi strävar efter det idealiska tillståndet. Men perfektion är fortfarande inte uppnås. Det är en illusion. Så, jag vill hitta en man som bara är en människa!!

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att locka in i det varma filt när det är kallt och regnigt och att läsa något romantiskt. Jag är väldigt snäll och romantisk tjej. Jag kan vara passionerad ibland. Jag gillar att skratta mycket och jag har mycket god humor. Jag gillar att kommunicera, att spendera tid med vänner, för att jag är väldigt glad och social. Jag är intelligent och utbildad dam, så jag gillar människor, med vilken jag kan ha en intressant konversation. Med min man kommer jag att bli den bästa kvinnan i världen. Jag kommer att älska honom och respektera.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Jag vill hitta min kärlek.