Sara - Kiruna

 
Add to favorites datingsida Kiruna
Användare ID: 31652
Det är helt gratis! Kontakta Sara för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kiruna
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'2 "- 158 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: personalansvarig
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Moa - Östersund
Maja - Västerås
Katarina - Varberg
Tuva - Märsta
Om mig själv


Jag är mycket avsiktlig, glad, snäll och sympatisk person. Jag är alltid full av livsenergi, och jag försöker alltid att hålla mig i gott humör. Huvuddragen i min karaktär är en sociability. Jag älskar att spendera tid med mina vänner i ett roligt företag. Jag gillar också picknick i parken eller skogen och älskar naturen mycket. Jag går alltid in för sport för att hålla min kropp i form. Särskilt jag älskar fitness. På morgonen joggar jag alltid - det hjälper mig att förbereda mig för den nya dagen. Jag håller alltid en hälsosam kost, och jag gillar också att laga mat. Min favorithobby - sjunger, när vi samlar med min vän sjunger jag alltid för dem. Jag gillar också att shoppa - som alla kvinnor))
Jag är här för att det här är den bästa webbplatsen Dating är jag redo att börja, och jag vill börja! en ny sida i mitt liv med en pålitlig och lojal man. Kanske med dig.
Jag tror inte att de geografiska gränserna bör förhindra att hitta din andra hälften och jag tror att det är möjligt för alla att hitta sin livspartner i någon del av världen om de vill.
Jag är väldigt uppriktig och ärlig person, omtänksam, snäll, social, smart, intelligent, passionerad, vänlig, romantisk ... Jag kan vara seriös och rolig, sträng och stygg ... Jag kan vara annorlunda! ... utforska att jag Jag är en kvinna om du vill och vill ha det här. Jag hjälper dig och ger dig råd. Blink blink

Om min partner


I framtiden vill jag bygga en stark och förenad familj med en man som kommer att uppskatta och respektera mig och dela mina intressen. Jag letar efter någon som är ansvarig och pålitlig, som verkligen vet hur man älskar och är beredd att älska mig, för jag tror att kärlek är den viktigaste delen i varje persons liv. Min man måste ha en bra humor och alltid vara ärlig mot mig. Jag letar efter en man som jag kan lita på. Jag hatar lögnare. Jag vill bara vara glad och dela min lycka med en värdig man.
Ensamheten i mitt hjärta är en stor önskan att vara lycklig med min älskade. Jag är en ukrainsk kvinna vill vara med någon som kommer att förstå och stödja mig i allt? .Vem accepterar mig som jag är och vem ska öppna sin värld för mig?
Jag ser honom som intressant, aktiv, utbildad, jordnära person, energisk, lite romantisk och sexuell. Människor med vilka jag skulle känna mig själv älskad och omtänkt, skyddad och önskad? kan någon berätta för mig vad som är viktigt för honom, vem kan skratta och le med mig någon som kan tillbringa en lugn kväll eller natt? vem kan göra mitt liv bättre?.

Profil-info


Hobbies: läsa
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Vänskap, kamratskap, förhållande, äktenskap