Sara - Göteborg

 
Add to favorites dating för förhållande Göteborg
Användare ID: 19733
Det är helt gratis! Kontakta Sara för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Advokat
 
 
 такое Sara - Göteborg такое слышал 

Se_också

 
Selma - Umeå
Leah - Norrtälje
Marie - Skellefteå
Ann-Christin - Borås
Om mig själv


Jag är en öppen och snäll person som älskar livet. Jag tror att för att vara lycklig måste du vara i harmoni med dig själv och fortsätta att följa dina drömmar, oavsett hur svårt det blir ibland att fortsätta.
Inte bara är jag industriell och samvetsgransk när det gäller att uppnå mål, jag är också oerhört tacksam för allt jag har i mitt liv. Jag är säker på att ju mer tacksam du är, ju mer glädje du får. Skulle du följa med det?
Förutom att vara villig att dela lycka med andra människor, är jag ivrig efter att lära mig något nytt från att träffa dem. Jag tycker att detta är nyckeln till harmoni och ett gott självkänsla. Det är viktigt för mig att veta att jag kan hjälpa människor. Och du då?
Jag är ett gott skratt i ett kompis av mina vänner, men jag har inget emot talar politik eller ekonomi. Jag älskar att läsa böcker, särskilt jag är förtjust i klassisk litteratur. Det är ett bra sätt att slappna av och dessutom, när jag läser klassikerna hämtar jag alltid något nytt från dem och blir inspirerade. Vad är din inspirationskälla?
Jag är en skön fan av teater, så när jag har ledig tid går jag för att se en opera eller en musikal. Jag är också en bio-goer. Så jag är in på konst som försöker hålla reda på de senaste tolkningarna, spelen, filmerna och så vidare.
Bortsett från konst tycker jag om att resa, för det är ett bra sätt att lära känna platser, människor och deras liv. Och det är självklart ett bra sätt att ladda batterierna! Vad gör du för att stänga av?
Jag är en aktiv sportig person som gillar att ha en snabb promenad på morgonen och lyssnar på musik i mina hörlurar. Det ger mig en explosion av energi för hela dagen. Vill du gå med mig? 

Om min partner


Jag letar efter en mogen man som känner sig bekväm att ta på sig ansvar, en man som är i stånd till empati för människor och djur, snäll och kärleksfull. Min idealiska man är den som är pålitlig och pålitlig. Är du den typen av man?
Jag tar mycket hand om mitt liv när det gäller vad jag äter och vilka sportaktiviteter jag tar upp och jag förväntar mig därför att min man ska vara 100% med mig på det.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap; Ett långsiktigt förhållande; Möt män av olika kulturer; Hitta en man som är bra med barn