Sally - Göteborg

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Göteborg
Användare ID: 32452
Det är helt gratis! Kontakta Sally för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'10 "- 177 cm
Vikt: 143 lb - 65 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: fotograf
 
 
 что Вас Sally - Göteborg 

Se_också

 
Kristin - Karlshamn
Agneta - Norrköping
Astrid - Uppsala
Agnes - Boo
Om mig själv


Jag tycker att verkliga känslor och förväntningar inte får vara rädda för missförståndsväggar. Att leva och älska är lätt, men ibland gör vi det svårt. Jag gillar att vara uppriktig i mina känslor och jag tror att det viktigaste i förhållandet är förtroende.
Jag väntar på kärlek i mitt liv. Det verkar som om ett hus som byggs av goda ord, djupa känslor och förtroende. Sten i sten, väggen växer högre och högre ... Och toppen är en vänlig familj, full av omsorg och stöd! Jag drömmer om ett sådant hus, som kallas "Kärlek".
Du vet, mitt liv var fullt av otroliga saker, det är därför jag tror att allt är möjligt.

Om min partner


Min älskade dröm är att träffa min speciella man, förvisso kommer jag inte att kunna hitta bra jobb i första gången av mitt liv i ett främmande land och jag hoppas att min man kommer att kunna ta hand om mig. Jag vill träffa en person med vilken jag delar mitt liv och vem jag ska ge all min kärlek och kärlek, jag kommer att ägnas, älska och ta hand om fru för honom. Men absolut måste jag känna att han älskar mig med allt sitt hjärta också. Vad väntar du från dessa ukrainska damer?

Profil-info


Hobbies: Foto - de flesta möter henne. Jag läste olika böcker för att hjälpa till att utvecklas i fotoindustrin. Mycket sällan stryker det lugnar mig.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: gifta sig