Rut - Landskrona

 
Add to favorites dating för förhållande Landskrona
Användare ID: 44351
Det är helt gratis! Kontakta Rut för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Landskrona
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ingeborg - Uppsala
Siri - Göteborg
Ulrika - Halmstad
Elisabeth - Skara
Om mig själv


Jag är intelligent, kreativ, nyfiken och välutbildad. Jag har en bra humor, älskar ett gott skratt och utstrålar positiv energi.
Jag tycker om att omge mig med intressanta människor och jag är mycket kommunikativ. Jag är en mycket sällskaplig och öppen person. Jag är en person som värderar ärlighet, vänskap, hängiven kärlek och ömma relationer. Jag gillar att öppna något nytt om detta liv för mig. Jag gillar att träffa nya människor. När det gäller mig kan jag säga att jag är en glad och aktiv person. Jag gillar mycket sport och det hjälper mig att hålla mig aktiv hela tiden. Jag är en snäll och uppriktig dam.

Om min partner


Jag letar efter en lättillgänglig man öppen för kärlek och omsorg och från min sida är jag alltid beredd att dela allt med honom. För mig behöver en ideal man inte vara snygg. Han borde ha en stark ande. Jag vill att han inte bara är min älskade, men min vän också. Jag vill känna mig säker på att han kommer att älska mig så mycket som jag älskar honom och vara övertygad om att han inte behöver någon annan, som jag, för att vi har varandra och det betyder att vi är glada tillsammans

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll