Rebecka - Kungälv

 
Add to favorites dating för äktenskap Kungälv
Användare ID: 83221
Det är helt gratis! Kontakta Rebecka för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kungälv
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 104 lb - 47 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: TV reporter
 
 
 Rebecka - Kungälv 

Se_också

 
Ulrika - Uppsala
Ingegerd - Landskrona
Lisa - Stockholm
Therese - Helsingborg
Om mig själv


Jag är en väldigt kreativ och begåvad person, jag jobbar på TV, och det är väldigt spännande, jag leder alltid den aktiva stilen i mitt liv, jag lägger många mål som jag alltid uppnår. Jag är mycket sällskaplig, jag kan vara som en bra lyssnare som en mycket intressant teller, du kommer att känna dig väldigt bekväm i mitt företag. Jag lägger kärlek och seriöst förhållande på första plats i mitt liv. Jag kommer att nå högsta platsen i bergen för att göra min framtidens man väldigt glad. Jag är mycket romantisk, mycket snäll och artig inuti. Jag är den riktiga anbudsdame som väntar på hennes Romeo.
Jag har många favorit saker som jag gillar att göra på fritiden, och listan över dem är ganska lång. Jag är förtjust i att läsa, resa, laga mat, gamla kulturer, shopping och mode, bio och teatrar, restauranger och museer, sport och hälsosam livsstil, musik och sång. Jag har en mycket fin röst, och jag gillar att sjunga hemma och i karaoke. Jag gillar meditation och yoga; det hjälper mig att koncentrera mig i mitt liv. Jag älskar djur och spenderar tid ute, min favorit årstid är vår, jag känner alltid att den kommer, jag älskar blommor och överraskningar.

Om min partner


Det är inte möjligt att hitta en perfekt person i vår värld, vi har alla plusser och minusar, vi gör alla misstag, men jag vill vara med en man som kommer att respektera och förstå för mig, vem ska behandla mig som med äkta dam, vem kommer att vara uppmärksam, vem kommer att överraska mig varje ny dag. Jag vill vara med en seriös och mogen, välutbildad och trogen man som gör mig väldigt glad.

Profil-info


Hobbies: yoga
Åldersgräns: från 30 till 70 år gammal
Dating mål: äktenskap