Rebecka - Karlshamn

 
Add to favorites dating för äktenskap Karlshamn
Användare ID: 83622
Det är helt gratis! Kontakta Rebecka för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlshamn
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: svart
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Kristina - Karlstad
Alva - Oskarshamn
Amanda - Nyköping
Stella - Jönköping
Om mig själv


Jag är mycket glad och positiv person. Jag accepterar allt med ett leende och jag hatar att klaga. Jag tror att allt är möjligt i denna värld men vi ska agera, inte bara drömma. Jag är en optimist men djupt i mitt hjärta är jag en stor drömmare. Jag drömmer ofta om min framtida familj, om mitt framtida hus fullt av barns leenden och lycka, om min framtida man som inte kan föreställa mig sitt liv utan mig) Och jag vet säkert att drömmar blir sanna, det är därför jag registrerade här och jag har gjort det första steget mot min dröm.
Jag har många intressen i mitt liv, jag betalar stor uppmärksamhet åt min inre värld, jag lär alltid mig något nytt, jag gillar att delta i olika seminarier för att förbättra min kunskap. Jag är psykolog och jag är också intresserad av filosofi. Jag gillar att resa som ja, det hjälper mig att fly från en daglig rutin och njuta av de små glada ögonblicket som detta liv ger mig.

Om min partner


Det viktigaste för mig är att min framtida partner älskar mig mycket, litar på mig och stöder allt. Jag vill att han ska bli min älskare, min bästa vän och en person som jag inte kan föreställa mig detta liv utan. Han borde vara ansvarig, pålitlig och snäll hjärtsam man med god humor och kunna göra mitt liv lyckligt och jag kommer att göra detsamma i min tur)

Profil-info


Hobbies: mode, resor, psykologi
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: gifta sig