Rebecka - Göteborg

 
Add to favorites seriöst förhållande Göteborg
Användare ID: 67823
Det är helt gratis! Kontakta Rebecka för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Lärare
 
 
 



Знакомства



 

Se_också

 
Ann-Marie - Västervik
Mona - Ulricehamn
Leia - Katrineholm
Elin - Malmö








Om mig själv


Har du någonsin träffat en kvinna med otroligt passion för livet? Så här är jag. Jag är en smart och intressant person, som verkligen vill utforska alla spännande saker i denna fantastiska värld. Trots det faktum att jag är mycket seriös i min sökning, är jag säker på att skratt och kärlek är de viktigaste sakerna i förhållandet. Jag är också mycket romantisk och sentimental kvinna. Tvivla inte att jag är den mest positiva tjejen i ditt liv och du kommer inte bli besviken efter att ha kommit med mig! ;)

Om min partner


Var inte rädd, jag behöver inte den rikaste och vackra mannen i den här världen. Jag letar efter en snäll och ärlig person, vem vet vad han vill uppnå och vem är redo att förbättra oss själva. Jag vill ha en person som ska ta hand om mig och vem ska låta mig ta hand om honom. För att säga sanningen vill jag bli kär i din personlighet, så jag vill inte att du oroar dig för ålder, avstånd och något av denna typ. Om du är redo att starta vårt kärlekseventyr så är du välkommen!

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att köra min bil, det är det enda sättet att slappna av själv, för att jag verkligen gillar vägar och nattljus, att lyssna på musiken, det är en av stora lustar!
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: äktenskap