Nova - Umeå

 
Add to favorites kvällsdatter Umeå
Användare ID: 10088
Det är helt gratis! Kontakta Nova för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Umeå
Civilstånd: som är änka
Barn: ett
Höjd: 5'3 "- 160 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: statlig anställd
 
 
 мне подходит. Nova - Umeå 

Se_också

 
Astrid - Uppsala
Sandra - Östersund
Ann - Stockholm
Sandra - Göteborg
Om mig själv


Jag är positiv, vänlig och kärleksfull kvinna. Jag har en lugn och lugn karaktär och nästan aldrig höjer min röst. Fortfarande är jag känslomässig nog. Jag uppskattar familjen väldigt mycket och lägger den alltid på första plats. Jag saknar en man vid min sida som gör mitt liv komplett. Jag gillar att resa, vara på en natur, läsa bra böcker eller lyssna på en musik. Jag gillar olika stilar - klassisk och modern. Jag gillar att göra en varm och mysig atmosfär hemma, som när det är rent. När min familj besöker mig lagar jag olika läckra måltider.

Om min partner


Jag registrerade denna webbplats i hopp om att träffa en bra, anständig, ärlig, trogen, omtänksam och självsäker man som detsamma som jag har allvarlig avsikt att bygga starkt och långvarigt förhållande. Jag hoppas verkligen att vi kan vara kompatibla och ha samma intressen och idéer.

Profil-info


Hobbies: Jag tycker om att läsa böcker, laga mat, resa, träffa nya människor. På min fritid kan jag titta på nyheter på internet eller läsa om något som intresserar mig just nu.
Åldersgräns: från 30 till 48 år gammal
Dating mål: Vänskap, relationer, äktenskap